Kansainväliset koulutusohjelmat

EMA tarjoaa Suomeen Euroopan Elvytysneuvoston (ERC) viralliset koulutusohjelmat yhteistyössä Suomen Elvytysneuvoston kanssa.

Kursseilla saat erinomaiset valmiudet elvytykseen ja henkeä uhkaavien hätätilanteiden hallintaan Eurooppalaisen standardin mukaisesti. 

Kurssien sisältö koostuu:

  • luennoista
  • vapaamuotoisista keskusteluista
  • taito- ja työpajoista
  • simulaatio-opetuksesta

 

Kurssiajankohdat ja ilmoittautuminen


ALS (Advanced Life Support)

Kaksipäiväinen kurssi, joka tarjoaa systemaattisen lähestymistavan hätätilapotilaan hoidossa ja opettaa tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Kurssi sopii terveydenhuollon akuuttiyksiköissä (esim. päivystys, leikkaussali, teho-hoito, ensihoito) työskenteleville hoitajille ja lääkäreille. Sisältönä on elottomuus, elvytyksen erityistilanteet ja henkeä uhkaavat hätätilanteet.

Kurssiin kuuluu lähtötasontentti, lopputentti ja -simuaatiotesti. Kurssien hyväksyttävästä suorittamisesta osallistuja saa todistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Kursseja järjestetään vuosittain maankattavasti kysynnän mukaan. Uusista kursseista ilmoitetaan EMA:n sivuilla.


ILS (Immediate Life Support)

Yhden päivän kestävä kurssi, joka sisältää olennaiset tiedot ja toimintatavat, joita tarvitaan aikuisen hätätilapotilaan tunnistamiseen käyttäen ABCDE -menetelmää. Kurssi sopii terveydenhuollon henkilöille, jotka kohtaavat harvoin elottoman potilaan, mutta oletetaan aloittamaan laadukas elvytys ennen lisäavun saapumista. Kurssi valmistaa myös henkilökuntaa toimimaan elvytystiimin jäsenenä.

ILS kursseja järjestetään tilauksesta. Vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.


EPALS (European Paediatric Advanced Life Support)

Kurssi on suunniteltu terveydenhuollon ammattilaisille, jotka todennäköisesti ovat osallisena toimimassa lapsen, vauvan tai vastasyntyneen hoitoelvytyksessä tiimin jäsenenä tai tiimin johtajana. Kurssi on kaksipäiväinen.


Tutustu kurssiin ja sen sisältöön tarkemmin ERC:n sivustolla.

ALS ja EPALS kurssin hinta on 790€ +24% alv


Haluatko lisätietoja koulutuksistamme? Yhteystietomme löydät täältä!
Tai täytä yhteydenottolomakkeemme, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.