Uutissivu

EMA Group avaa ensimmäisenä Suomessa apteekissa toimivan etälääkärin vastaanottopisteen

7.3.2016

EMA Group avaa apteekissa toimivan etälääkärin vastaanottopisteen pilottiapteekkina Vaasan alueella toimivaan Vähänkyrön apteekkiin.

Haja-asutusalueilla lääkäriin pääsy voi olla ongelmallista palveluiden heikon saatavuuden tai potilaan henkilökohtaisten ominaisuuksien kuten iän, liikuntarajoitteisuuden tai kulkuneuvon puutteen vuoksi. EMA Group pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman tarjoamalla ensimmäisenä toimijana lääkäripalveluita Suomen tiheän ja maankattavan apteekkiverkoston kautta.

Etäyhteyden avulla tarjotaan edullinen, nopea ja henkilökohtainen lääkärin vastaanotto lähipalveluna. Yhteistyön kautta on tarkoituksena parantaa lääkäripalveluiden maanlaajuista saatavuutta sekä helpottaa kunnallisen terveydenhuollon resurssipulaa siellä missä apua eniten tarvitaan. EMA Group on etälääkäripalveluiden pioneeri Suomessa.

Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja perustamisesta lähtien se on tuottanut etälääkäripalveluita ulkomailla sairastuneille henkilöille. EMA Group tuottaa etälääkäripalveluja vakuutusyhtiölle, kansainvälisille suomalaisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Yhtiöllä on 24/7 toimiva lääketieteellinen päivystyspalvelu.

Lisätietoja:
Esa Haapalainen, toimialajohtaja, p.050 322 3806,
esa.haapalainen@ema.fi